Egy dal, mely megdönthetetlenül vezeti a keresztény toplistákat

Egy dal, mely megdönthetetlenül vezeti a keresztény toplistákat

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Harmati Dóra
Lauren Daigle You Say című számával hirtelen robbant be a köztudatba, meghódítva vele nemcsak a keresztény, hanem a populárisabb zenei világot is. Egyedülálló módon, 59 hete tartja első helyét a Billboard keresztény zenei toplistáján, megjelenése után a lemezeladási toplistán a harmadik helyet érte el, szorosan Paul McCartney és Eminem mögött. A You Say egy Isten és ember kapcsolatáról szóló őszinte, megható alkotás.

Lauren Daigle louisianai keresztény énekesnő How Can It Be című, első albuma 2015-ben jelent meg, és platinalemez lett. Lauren kétszeres Billboard Music Award nyertes, kétszeres Grammy-díjas, American Music Award és Gospel Music Awards Dove Awards nyertes. Második albuma a Look Up Child, mely arra ösztönzi az embereket, hogy a viharos időkben is felfelé nézzenek. Ennek első kislemeze, a You Say (Azt mondod) már több mint 113 millió megtekintésnél tart a YouTube-on. Daigle az albumról így nyilatkozott: „Azt szeretném, ha ez az öröm lemeze lenne, a reményé, és ha az emberek megtapasztalnák újra, hogy milyen is gyermeknek lenni.”

Továbbiakban a cikk itt folytatódik.

Címkék: dal - keresztény - sláger - slágerlista -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!