72 óra: Kerti munkákat végeztek a bobaiak

72 óra: Kerti munkákat végeztek a bobaiak

Share this content.

Boba – Az idei évben a bobai gyülekezet is csatlakozott a fiatalokkal a „72 óra kompromisszumok nélkül” rendezvényhez. A tervek között szerepelt a Gyülekezeti Otthon kertjében és a templomkertben növényeket ültetnek, a templom sekrestyéjében rendet raknak, a nem oda való dolgokat elpakolják és az autóbejárati kaput lefestik. Személyes beszámolójukat olvashatják. Szöveg és fotó: Kendeh-Kirchknopf László

Péntek este összegyűltünk a fiatalokkal, és megbeszéltük, hogy másnap milyen munkákat tervezünk, és ki milyen munkát vállal. Sajnos az éjszakai eső miatt a kapu fa részének lefestését nem tudtuk elvégezni, de a vas szerkezetét igen.

A többi betervezett munka elkészült: dísznövényeket ültettünk az otthon kertjébe, futórózsákat pedig a templom elé, ráadásul a sekrestye kipakolása is megtörtént. A munkát jó hangulatban, vidáman végeztük és egy közös ebéddel, kiértékeléssel fejeztük be. A program a vasárnapi istentisztelettel zárult.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!