Ifjúsági istentiszteletet szervezett a Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye

Ifjúsági istentiszteletet szervezett a Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye

Share this content.

Szöveg: Tar Regina
Nyíregyháza – Mandabokor – A Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye 2019. szeptember 15-én második alkalommal rendezte meg ifjúsági istentiszteletét. Ez alkalommal Mandabokor evangélikus gyülekezete látta vendégül az ifjúságot és az egyházmegye vezető lelkészeit.

A rendezvény az „Áthallások az élet és a keresztény élet között” címmel került meghirdetésre. Egy színdarabbal kezdődött, mely az érintésről, az áldó és ártó kéz szerepéről szólt.

Ezt követően egy bizonyságtételt hallgathattunk Tarr Reginától. Igét Endreffy Géza budaörsi lelkész hirdetett, melyben bátorította a fiatalokat, hogy merjék megélni Jézusba vetett hitüket a mindennapokban is. Tartsák a szemüket az egyetlen úton, és véssék a szívükbe, hogy erős vár a mi Istenünk.

Az igehirdetés után a vendéglátók szeretetvendégségre hívták a résztvevőket.  

A következő egyházmegyei ifjúsági istentisztelet jövő februárban folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!