Fénydinamika – Kiállítás nyílt Dunakeszin

Fénydinamika – Kiállítás nyílt Dunakeszin

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Evangélikus Diakónia Magyarország
Dunakeszi – Sárközi Róbert a Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálat dunakeszi ÉletFa Rehabilitációs Intézetének egyik legtehetségesebb lakója, alkotója. Fest, rajzol, szobrászkodik, fotózik. Fotói olyan magas szintűek, hogy ez érdemessé teszi őket arra, hogy felfigyeljenek rá az intézmény kapuján túl is.

Sárközi Róbert harmadik kiállítása nyílt pénteken, mely a Kisgaléria történetében egyedülálló. Jelenlegi kiállításának címe: Fénydinamika. A megnyitón Buda Annamária intézményvezető és Török Levente művészeti vezető köszöntője után az intézmény két másik tehetséges lakója adott rövid műsort. Almási Éva verssel, Masznyik Zsolt pedig rapelőadással készült.

Hivatkozások: További képek. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!