Kultúrkincsek a dunaújvárosi templomban

Kultúrkincsek a dunaújvárosi templomban

Share this content.

Szöveg és fotó: Stermeczki András
Dunaújváros – 2019. október 18-án, péntek délután igazi kultúrkincseket lehetett látni és hallani a dunaújvárosi evangélikus templomban. A Sasszem Fotókör és a dunaújvárosi fotósok közös kiállításának megnyitójára szólt a meghívó.

A fotósok ez év tavaszán találkoztak itt, és ha már így alakult, természetesen nem tétlenkedtek. A város több jelesebb pontján kaptak el pillanatokat, amelyek most a templom galériájában láthatóak.

A megnyitón Gulácsi Zoltán szólt, aki egyben a kiállítás szervezőjeként is tevékenykedett. A kiállításhoz kapcsolódott Dinnyés József daltulajdonos" koncertje. Ő már második alkalommal lépett fel a templomban; a mostani alkalommal is költők megzenésített verseit adta elő.

A sorozat következő időpontja november 22-én, 18 órakor lesz. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!