Ingyen Bibliát kapnak Kanye West rajongói

Ingyen Bibliát kapnak Kanye West rajongói

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Harmati Dóra
Kanye West amerikai rapper legújabb albuma, a Jesus is King (Jézus az Úr) meredeken eltér azoktól a tartalmaktól, melyeket a művésztől eddig megszokhattunk. Ez West saját bevallása szerint megtérésének tudható be. Az album tele van bibliai utalásokkal és párhuzamokkal, s a rapper lelkes követői az interneten kezdtek válaszok után kutatni a kereszténységgel kapcsolatban.

Kanye West nem gospelénekesként vonult be a sztárok elit klubjába: botrányos hírnevével és szabadszájú szövegeivel szerzett világszerte ismertséget. Azonban egy nemrég megjelent interjúban, melyben Jesus is King című új albumát reklámozta, megtéréséről is beszélt. 

„Most, hogy Isten szolgálatában állok, az a feladatom, hogy terjesszem az evangéliumot, és elmondjam az embereknek, hogy mit tett velem Jézus – mondta. – Isten nem csak a négy fal között létezik. Isten a mindenség, és mindenhol ott van.”

Az új albumon szereplő számok címei közül néhány: Jesus is Lord (Jézus az Úr), Follow God (Kövesd Istent), Use This Gospel (Használd ezt az igét). Egy ilyen gospelalbum megjelenése után nem csoda, hogy West rajongói az internetet vették célba válaszok után kutatva. A Faithwire szerint nem sokkal az album megjelenése után megugrottak a Google-on végzett keresések az olyan kifejezésekre, mint Jézus és Miben hisznek a keresztények?

A cikk itt folytatódik.

Címkék: Kanye West -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!