Őszi hétvégét tartott az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért

Őszi hétvégét tartott az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért

Share this content.

Szöveg: Labossa Péter Mihály
Velence – Kicsoda számodra az Úr Jézus? – ezzel a címmel tartotta az Evangélikusok Közössége az Evangéliumért (EKE) őszi ifjúsági hétvégéjét Velencén, 2019. november 8-10 között. Az ország különböző pontjairól – Kisvárda, Nyírtelek, Mandabokor, Balatonfüred, Érd, Győr – érkező 110 fiatal az Úr-Jézus szavain gondolkodhatott együtt: „Én vagyok a jó pásztor, az élet kenyere, a világosság, a feltámadás és az élet.”

Labossáné Kővágó Anita, Horváth-Hegyi Áron, Malik Péter Károly és Zsarnai Krisiztián tartalmas igeszolgálatait röviden így lehetne összefoglalni: az Úr-Jézus nélkül elveszettek-kárhozatban lévők, lelkileg éhesek, szomjasak, a bűn sötétségében vergődők, halottak vagyunk.

Létkérdés, hogy az Úr-Jézus az legyen számunkra, akinek Ő magát kijelenti! Csodálatos volt megtapasztalni, hogy az Úr-Jézus jelen volt közöttünk és betölthette szükségleteinket.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!