Minden nap hosszú sor kígyózik az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli szeretetvendégségén

Minden nap hosszú sor kígyózik az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli szeretetvendégségén

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – Naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára Csepelen. A keddtől-vasárnapig tartó segélyakció mai ételosztását az NKM Zrt. támogatta.

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei mellett az ételosztásban 2019. december 19-én részt vett Rost Andrea operaénekes, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, Wolf Kati énekesnő, Harsányi Levente és Szabados Ágnes műsorvezetők. A szeretetvendégség menüje csirkepörkölt volt tésztával + savanyúság, kenyér, tea és sütemény. A szeretetvendégségen az 1000 adag étel mellett feldíszített, meleg sátor és karácsonyi zene is várta a rászorulókat.

A szeretetvendégség minden nap 11 órakor kezdődik Csepelen, a Kossuth Lajos utca 138-148. közötti épülettel szemben, a Shell kút parkolójában.

 A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!