Ételosztós tetris challenge fotóval hív adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet

Ételosztós tetris challenge fotóval hív adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – Asztalok és padok, ételhordók és teáskannák, merőkanalak, tányérok, evőeszközök, gyümölcs, szaloncukor, lelkes segítők... azaz majdnem minden látszik az Ökumenikus Segélyszervezet facebook oldalán közzétett tetris challange képen, ami egy ételosztáshoz szükséges. A kép mégis arra szeretné felhívni a figyelmet, ami a fotón nem látható, amire még szükség van: az adományozásra. A Segélyszervezet ételosztó csapata a képpel azt üzeni: még várják az adományokat az ételosztás támogatására a 1353-as adományvonalon. 1 hívás az adományvonalra 250 forint, azaz 4 hívás már elegendő, hogy egy tál meleg étel költségeit fedezze!

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén karácsonykor 6000 meleg ételt oszt ki rászorulóknak Budapesten, majd ünnepi akcióját több vidéki városban is folytatja.
A látványos képhez a munkatársak mellett az Ökumenikus Segélyszervezet egyik ismert önkéntese, Wolf Kati is csatlakozott, aki arra hívja föl a figyelmet, hogy nem csak lájkokat szeretnének gyűjteni a fényképpel, hanem valódi pénzadományokat, hogy minél több rászorulón tudjanak segíteni az ünnepek alatt, és az év 365 napján egyaránt.

December 19-én, csütörtökön az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei mellé bekapcsolódott Kovács Koko István olimpiai bajnok bokszoló, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, Dombóvári István humorista és a mai étleosztást támogató ELMŰ-ÉMÁSZ önkéntesei. A szeretetvendégség menüje paprikáskrumpli + savanyúság, kenyér, tea és sütemény volt.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!