Kilencedik alkalommal hirdették meg az Ökumenikus Diákfilmszemlét

Kilencedik alkalommal hirdették meg az Ökumenikus Diákfilmszemlét

Share this content.

Forrás: EPSZTI
Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, a Magyarországi Református Egyház Zsinati Oktatási Irodája, a Katolikus Pedagógiai Intézet valamint a Budapesti Piarista Gimnázium meghirdeti 9. országos filmszemléjét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára. A díjkiosztóra és eredményhirdetésre 2020. május 23-án kerül sor. Mivel a 2020-as év az Úrvacsora éve lesz a Magyarországi Evangélikus Egyházban, ezért a filmszemle kiemelt témája is ez lett MINDENNAPI KENYERÜNK – Amikor a hétköznapi valóságokban, eseményekben TÖBB történik címmel.

A nevezési feltételeket, plakátképet mellékletünkből tölthetik le valamint a www.okudiakfilm.hu oldalon további friss információk találhatóak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!