Mókázva párbajoztak a házaspárok Pusztaföldváron

Mókázva párbajoztak a házaspárok Pusztaföldváron

Share this content.

Forrás: beol.hu, szöveg: Cs. I.
Pusztaföldvár – A fiatalokból álló civil szervezet, a Vajda Sára Ifjúsági és Kulturális Egyesület a házasság hete programsorozathoz kapcsolódva játékos vetélkedőt szervezett házaspároknak a hétvégén a Bartók Béla Művelődési Házban. A rendezvényen szórakoztató feladatok segítségével játszottak együtt a párok, hogy végül kiderüljön, ki lesz az idei év házaspárja.

László Jenő a Beol.hu-nak elmondta, összesen hat pár vetélkedett órákon át. A férjeknek palacsintát kellett sütniük, s szerelmes vallomást is írtak olyan kulcsszavak felhasználásával, mint a hialuronsav, hasfelmetszés, szárnyasmájkrém és másnaposság. A hölgyek egyik feladata a nyakkendőkötés volt, de bekötött szemmel fűszerek felismerésében is jeleskedniük kellett. Az is kiderült, mennyire ismerik a romantikus filmeket és otthon vannak-e a foci világában. Ismert emberek feleségét kép alapján megnevezték, ha tudták, szerelmes versek szerzőire is rákérdeztek, és három stílusban (tangó, bécsi keringő, tviszt) táncolniuk is kellett a pároknak.

A párismereti teszt során az derült ki, ugyanúgy emlékeznek-e mindketten a lánykérésre, vagy az első közös kirándulásra. Az első három helyezett párt randizni küldtük: színházjegyet kaptak. A győztes a gyulai Brandisz Levente és Kántor Ivett házaspár lett, ők a nyertesek szobrát is hazavihették.

A tótkomlósi családoknak gyermekeikkel – felekezeti hovatartozástól és vallásgyakorlástól függetlenül – a házasság hete alkalmából rendhagyó családi istentiszteletet tartottak az evangélikus kápolnában a hétvégén.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!