Discotor – Megtartották a kiskőrösi gimi bálját

Discotor – Megtartották a kiskőrösi gimi bálját

Share this content.

Forrás: vira.hu, szöveg: Filus Tibor
Kiskőrös – A Kiskőrösi Evangélikus Középiskola február 15-én tartotta szokásos éves szülők-nevelők bálját a városi sportcsarnokban. A korábbi évekhez hasonlóan idén is igen nagy érdeklődés mellett rendezték meg a programot, hiszen 440-en jöttek el az estre.

A vendégeket az intézmény igazgatónője Szentgyörgyiné Szlovák Mária köszöntötte, aki kiemelte a szülők segítségét a rendezvény megszervezése során. Elmondta, hogy a díszletként alkalmazott papír alapra festett sok tányér elkészítése is a szülők keze munkájának köszönhető, ami nem mindennapi hangulatot varázsolt a „discotor” néven meghirdetett bálhoz. Kiemelte Fábiánné Vékony Andreát, aki megálmodta az est dekorációját, valamint Szujer Klaudiát, aki a szülők és a nevelők által közösen előadott műsor betanításában segített.

Hagyomány már, hogy ilyenkor vesznek búcsút a program alkalmi színtársulatának azon tagjaitól, akik utolsó gyermeke is elballag az intézménytől. Most Ádám Miklósnak és feleségének, Marikának köszönték meg az együtt töltött időt azzal a megjegyzéssel, hogy a későbbiekben is visszavárják őket a gimi báljaira.

Az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki az iskola tanárának Fodor Tamásnak is, aki a szülők-nevelők műsorának narrátor szövegét írta meg és konferálta. Az alkalmi színtársulat legtávolabbról érkezett szereplőjének, Flórián Pál is átadott az intézményvezető egy oklevelet és ajándékcsomagot, aki kifejezetten erre az eseményre jött el Amerikából az óceánt átutazva. Az igazgatónő a szervezőmunkáért köszönetet mondott az SZMK elnökének Opauszki Gábornénak és férjének is. Az est jó hangulatához a zenét Fejes Dávid és zenekara szolgáltatta, a finom ételeket pedig a keceli Fürtös Vendéglő készítette el. A vacsora elfogyasztása előtt Farkas Sándor iskolalelkész mondott asztali áldást.

A képekkel gazdagított cikk itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!