Böjt – 2020: Nem jut el hozzám bocsánatod

Böjt – 2020: Nem jut el hozzám bocsánatod

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó, Visszhang című kötet
2020 böjtjében a Luther Kiadó gondozásában megjelent Visszhang – Imádságok, olvasmányok című kötet gondolatainak megosztásával készülünk húsvétra. – Mert állóvíznek érzem életemet.

Kedves Istenem! Szükségem van bocsánatodra. Nem azért, mert égbekiáltó bûnök kínoznak, hanem éppen azért, mert állóvíznek érzem életemet. Nem mozdul bennem semmi sem. Minden a megszokott úton megy tovább. Pedig azt olvasom Bibliámban, hogy akinek te megbocsátottál, annak élete megváltozik.

Talán nem bocsátottál meg nekem? Vagy nem jól bánom meg bűneimet? Vagy titkos, általam sem ismert gátak választanak el tõled? Miért nem jut el hozzám bocsánatod?

Arra kérlek, Uram, hadd érezzem bocsánatodat. Vagy ha nem érezhetem, hadd higgyem kétségek nélkül, hogy megbocsátottál, hogy Jézusért rendben van kapcsolatom veled. Nagyon szeretném, ha ebbõl az állóvízbõl kiemelnél, ha örömöd betöltene, és teljesen hozzád kötődnék.

A Visszhang című kötet megvásárolható a Luther Kiadónál.

A kötet megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. www.nka.hu

Címkék: Visszhang - Luther Kiadó - böjt -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!