A tervek szerint megtartják nyáron a Közép-európai Keresztény Találkozót

A tervek szerint megtartják nyáron a Közép-európai Keresztény Találkozót

Share this content.

Forrás: KEKT, Külügyi Osztály
Graz – A koronavírus járvány ellenére, a tervek szerint továbbra is meg fogják tartani 2020. július 3–5. között, Grazban a Közép-európai Keresztény Találkozót. A járványügyi helyzetre való tekintettel az osztrák szervezők 2020. április 22-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt. Szintén garantálják, hogy amennyiben a rendezvény lemondása a koronavírus miatt szükségessé válik, minden befizetett részvételi díjat visszatérítenek.

Amennyiben szívesen részt vennének a Közép-európai Keresztény Találkozón, regisztráljanak a https://www.face2face2020.at/de/anmeldung/ linken, a befizetéssel pedig várják ki a regisztrációtól számított 28 napos határidőt.

Információt a kulugy@lutheran.hu címen kaphatnak.

További részletek a mellékletben olvashatóak.

Csatolt állományok: KEKT_hirdetés_március.pdf -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!