Adni, tiszta szeretetből, jókedvvel!

Adni, tiszta szeretetből, jókedvvel!

Share this content.

Forrás: EISZ
Budapest – A kialakult krízishelyzet mellett szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy idén is van lehetőség minden adózó számára, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. 2020. március 16-ától már elérhetőek az elektronikus személyijövedelemadó-bevallás tervezetek az adóhatóság honlapján. A tervezet elfogadása után már rendelkezni is lehet az egyszerű, online felület segítségével.

Apróságnak tűnhet, a felajánlások mégis nagy segítséget jelentenek nemcsak egyházunknak, hanem a civil 1%-ra jogosult evangélikus alapítványoknak is. Luthert idézve: adni önként, tiszta szeretetből, jókedvvel kell. Kérjük tehát, hogy azok, akik ilyen meglátással szívesen támogatnák a Magyarországi Evangélikus Egyházat és az evangélikus alapítványokat, rendelkezzenek 1+1%-ukról legkésőbb május 20-ig. Hálásak vagyunk minden felajánlásért!

Erős vár a mi Istenünk!

Segítség a kitöltéshez:

SZJA-bevallással kapcsolatos tudnivalók: https://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja

19SZJA webes kitöltő-program VAGY e-SZJA felületekre kattintva: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

  • Ügyfélkapu
  • Elektronikus személyi igazolvány
  • Telefonos azonosítás

alapján lehet belépni, majd rendelkezni.

Magyarországi Evangélikus Egyház és evangélikus alapítványok támogatásáról további információk: https://egyszazalek2020.lutheran.hu/

Címkék: 1% - kampány - adó - egyszázalék -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!