Segítség a segítséghez – A MEE pályázata gyülekezeteknek

Segítség a segítséghez – A MEE pályázata gyülekezeteknek

Share this content.

Forrás: Gyülekezeti és Missziói Osztály
Budapest – A rendkívüli helyzetre való tekintettel egyházunk rövid határidejű, gyors elbírálású pályázati lehetőséget kínál egyházközségek részére.

Kedves Testvérek!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel egyházunk rövid határidejű, gyors elbírálású pályázati lehetőséget kínál egyházközségek részére.

A pályázat célja, hogy támogatást nyújtson a gyülekezeteknek a környezetükben élő, a járványügyi helyzetben valamilyen módon érintett személyek, illetve családok megsegítéséhez.

Önrész vállalása nem feltétel, de előnyt jelent. (Az önrész jellegét, illetve mértékét a „Megvalósítás tervezetének rövid bemutatása” résznél kérjük leírni.)

A pályázati keret jelen pillanatban 3 millió forint, de folyamatosan keressük a keret bővítésének lehetőségeit.
A nyertesek a megítélt támogatásról beszámoló formájában számolhatnak el, ennek módját az elbírálás utáni értesítő e-mail fogja tartalmazni.

Kérjük, hogy a pályázatot a gyülekezet lelkésze vagy egy általa megbízott munkatárs nyújtsa be. Egy gyülekezetből egy pályázatot fogadunk el, viszont a cselekvési tervnek több, egymástól független eleme is lehet.

A felület az alábbi linkre kattintva érhető el:  Segítés a segítséghez pályázati felület – KATT IDE!

Az online pályázati felület kitöltésének határideje: 2020. április 1., szerda 12.00 óra.
Kiértesítés az elbírálás eredményéről április 7-én várható.

A kialakult helyzetben Istenbe vetett hitünk, egymással való közösségünk erősödését remélve, szeretettel:

a MEE OI Gyülekezeti és Missziói Osztályának munkatársai

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!