Böjt – 2020: Abbahagytam az imádkozást

Böjt – 2020: Abbahagytam az imádkozást

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó, Visszhang című kötet
2020 böjtjében a Luther Kiadó gondozásában megjelent Visszhang – Imádságok, olvasmányok című kötet gondolatainak megosztásával készülünk húsvétra. – Uram, te ismersz engem és érted gondolataimat.

Uram, olyan régen nem imádkoztam. Te látod, hogy már a szavakat is keresnem kell.

Bocsásd meg nekem, hogy olyan távolivá vált a veled való találkozás emléke. Uram, te ismersz engem és érted gondolataimat. Vágyom a veled való közösségre, csak nem tudom, hogyan kezdjem el.

Bocsásd meg, Uram, hogy csupán akkor kiáltok hozzád, amikor az értelmem felmondja a szolgálatot, és erõm csõdöt mond. Szaladok, kergetek valamit, és közben éppen rólad, a legfontosabbról feledkezem meg. Elvesztettem valamit, a veled való találkozás és kapcsolat varázsát… Köszönöm, Uram, hogy te adod az újrakezdés lehetõségét, és elindulsz felém.

A Visszhang című kötet megvásárolható a Luther Kiadónál.

Címkék: Luther Kiadó - Visszhang - böjt -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!