Kiderül most, mi az életünk igazi értelme! – Adorjáni Dezső Zoltán püspök böjti-húsvéti üzenete

Kiderül most, mi az életünk igazi értelme! – Adorjáni Dezső Zoltán püspök böjti-húsvéti üzenete

Share this content.

Videó: Romániai Evangélikus-Lutheránus Egyház
Kolozsvár – Külhoni magyar evangélikus testvéreinket kértük meg arra, videós üzenetben számoljanak be nekünk arról, hogyan élnek, hogyan éreznek és gondolkodnak a koronavírus járvány idején. Elsőként Adorjáni Dezső Zoltán, a Romániai Evangélikus-Lutheránus Egyház püspökének, úgyis mint a külhoni magyarok egyetlen püspöki szintű képviselőjének böjti-húsvéti üzenetét láthatják.

„Isten megpróbál és mérlegre állít bennünket ezekben az időkben” – mondta a püspök, aki szerint ezekben a nehéz napokban kiderül majd az is, mi az életünk igazi értelme. „Bár lelkészek és gyülekezeti tagok fizikailag távol vagyunk most egymástól, lélekben mégis közelebb kerültünk – tette hozzá és figyelmeztetett: „Isten velünk van minden napon a világ végezetéig, az ő tenyerébe vagyunk vésve, onnan nem lehet bennünket kitörölni, ez ad nekünk erőt a jövőbeli reménységre.”

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!