Püspökeink húsvéti szolgálatai 2020-ban

Püspökeink húsvéti szolgálatai 2020-ban

Share this content.

Összeállítás: Evangélikus.hu
Budapest – Győr – Honlapunkon mindig megjelentetjük a Magyarországi Evangélikus Egyház püspökeinek ünnepi szolgálatait. Bár a koronavírus-járvány miatt idén a lehetőségek szűkösek, mégis szeretettel ajánljuk ezeket az alkalmakat.

Fabiny Tamás elnök-püspök

Húsvét vasárnap a Budavári Evangélikus Egyházközségben szolgál Fabiny Tamás elnök-püspök. Az istentiszteletet a gyülekezet honlapján, valamint Youtube-csatornáján közvetítik.

Kondor Péter püspök

Húsvét vasárnap, április 12-én a Kossuth Rádióban 18.02 órai kezdettel evangélikus istentiszteletet hallhatnak a Deák térről (Budapest). Igét hirdet: Kondor Péter püspök.

Szemerei János püspök

A Győri Evangélikus Egyházköség videós formában közvetíti idén a húsvéti istentiszteletet a püspöki székház kápolnájából. Ezt a felvételt a győri gyülekezet és a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület honlapjára töltik fel, ott lehet majd megtekinteni az ünnepen. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!