Könnyítsük meg együtt a tanulást! – Támogassuk a rászoruló diákokat!

Könnyítsük meg együtt a tanulást! – Támogassuk a rászoruló diákokat!

Share this content.

Forrás: MEE OI NOO
Budapest – A digitális oktatás elrendelése azokat a gyermekeket is otthoni online tanulásra kényszeríti, akik számára az „otthon” és az „online” szavak sokkal bonyolultabbak, mint elsőre gondolnánk. A Magyarországi Evangélikus Egyház gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátásaiban országosan 45 olyan tanuló van, aki most családok átmeneti otthonaiban vagy nevelőszülőknél él és nincs megfelelő felszerelése a digitális oktatáshoz. Számukra szeretnénk megkönnyíteni a tanulást 45 ilyen eszköz (laptop, notebook, tablet beszerzésével).

Erre a célra várunk adományokat a Magyarországi Evangélikus Egyház 11707024-20478070 számlaszámára, „digitális tanulás DIA” közleménnyel.

Hozzájárulásaikat köszönjük a különleges élethelyzetben lévő gyermekek nevében is! 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!