Kézfertőtlenítőt adott a történelmi egyházak templomainak Nagykanizsa

Kézfertőtlenítőt adott a történelmi egyházak templomainak Nagykanizsa

Share this content.

Forrás: delzalapress.hu
Nagykanizsa – Mivel Isten háza az imádság és a lelki feltöltődés helye, amelyre e rendkívüli helyzetben minden hívőnek nagy szüksége van, az önkormányzat MOL Hygi Fluid kézfertőtlenítőt biztosít a történelmi egyházak nagyobb templomainak, így az evangélikusoknak is Nagykanizsán.

Néhány nappal ezelőtt Varga László megyés püspök részlegesen feloldotta a járványügyi korlátozásokat a kaposvári egyházmegye katolikus templomaiban. Ahol megoldható a szertartások előtti, illetve utáni fertőtlenítés (különös tekintettel a kilincsek, a korlátok és a padok tisztán tartására), ott újra lehet nyilvánosan látogatható szentmisét tartani. De nyitnak a református és evangélikus templomok is.

A teljes cikk itt olvasható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!