Megrendezik a KÖSZI Nyomkereső táborokat

Megrendezik a KÖSZI Nyomkereső táborokat

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Piliscsaba – A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület 2020 nyarán két turnusban, különböző korosztályoknak rendezi meg a 19. KÖSZI Nyomkereső (ottalvós) táborokat Piliscsabán: a 3–8. osztályosoknak, 2020. július 26. – augusztus 1.; illetve a 7–12. osztályosok számára 2020. augusztus 9–15. között.

19. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor, Piliscsaba

Kölyök (1.) turnus: 3–8. osztályosoknak, 2020. július 26. - augusztus 1.

Kamasz (2.) turnus: 7-12. osztályosoknak, 2020. augusztus 9-15.

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat!

A KÖSZI Nyomkereső detektív táboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

A tábor mottója 2020-ban: A siker foglyai

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

Információ: Szentkatolnay Miklós, +36 20 361 7056, koszi@koszi.net

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!