„Ne mondd, hogy fiatal vagy…” – Hittantábor Harkán

„Ne mondd, hogy fiatal vagy…” – Hittantábor Harkán

Share this content.

Szöveg, fotó és videó: Kadlecsik Zoltán
2020. június 22-26-ig hittantábort tartottunk 1-8. osztályos gyermekek számára. „Ne mondd, hogy fiatal vagy…” - a táborban Jeremiás elhívásával foglalkoztunk.

Minden reggel áhítattal kezdtünk és délután áhítattal fejeztük be a napot. Igyekeztünk minden játékot, kézműves foglalkozást és minden egyéb programelemet a témánkhoz igazítani.

Köszönet a Magyarországi Evangélikus Egyháznak, hogy 105.000, Ft-tal támogatta táborunkat!

Sok élményt élhettek meg a gyerekek a héten, itt szeretném megköszönni Soltész Zsoltéknak és az Abalénak, hogy ilyen igényes, finom ebédet biztosítottak a számunkra.

Kedden lovagolni voltunk Dávidéknál, és csütörtökön meghívást kaptunk Németh Róberttől, a Garden Gym harkai remek pályára. Fantasztikusan éreztük magunkat, és legálisan lehettek a gyerekek, és jómagam is csupa sár. Ajánlani tudom csak mindenkinek, remek program.

Hálásak vagyunk az Úristennek, hogy ezt a hetet megélhettük!

Címkék: hittan - tábor - Harka -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!