Kezdetét vette a német nyelvi tábor Kecskeméten

Kezdetét vette a német nyelvi tábor Kecskeméten

Share this content.

Forrás: Kecskeméti lapok
Kecskemét – Hétfőn megnyitották a német nyelvi tábort, amelyet a Vásárhelyi Pál Általános Iskola és a Német Települési Nemzetiségi Önkormányzat szervezett. Idén immár harmadik alkalommal várták a fiatalokat, akik most a német nyelvű országok kultúrájában mélyülhetnek el.

Hét fiatal részvételével indult el hétfőn a német nyelvi tábor a Bajor Étteremben. Idén a német nyelvű országok megismerését helyezik a középpontba, országismereti filmeket vetítenek a gyerekeknek, de meglátogatja a most 5. osztályt végzett tanulókat Frau Christiane Phillip természetgyógyász is, aki kommunikációs órát tart, valamint pénteken Kiss János evangélikus lelkész hozza közelebb a vallást a gyerekekhez. Emellett játékos feladatok tömkelege várja majd a német nyelvre szomjhúzókat.

A teljes cikk itt érhető el.

Címkék: Kecskemét - tábor - Kiss János -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!