Dunaújvárosi hittantábor a Mátrában

Dunaújvárosi hittantábor a Mátrában

Share this content.

Szöveg: Stermeczki András
„Színről-színre” – Pál apostol szeretethimnuszának ezen részlete adta a Dunaújváros-Kisapostagi Társult Evangélikus Egyházközség idei hittantáborának címét.

A dunaújvárosi gyerekekkel Mátraszentistvánra utaztunk, hogy a színeken keresztül közelebb kerüljünk Isten üzenetéhez. Délelőttönként Réka beszélt a különböző színekről (fekete-fehér, piros, zöld, kék, arany-sárga), majd activity következett. Minden nap átsétáltunk kétszer Szentlászlóra, a Vadász étterembe. Délutánonként volt nagy túrázás és színháborúzás, sípálya-látogatás, söndörgetés, batikolás, különböző sport és akadályverseny, élő malom és kötélhúzás.

A szó szerint színes programokat esti és reggeli áhítat foglalta keretbe, és nem maradhatott el a bátorságpróba sem, sőt, kiegészítettük indián játékkal is. Péntekre pedig elkészült a Luther-rózsánk mozaikja is ezen színek segítségével.

Köszönjük a segítők közreműködését, a támogatást és a Teremtőnek a kedvező időjárást, hiszen csak akkor esett amikor aludtunk, vagy a dr. Keken András menedékház oltalmát élveztük. 

Képgaléria:

Csatolt állományok: A színek körülöttünk.pptx -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!