Csordás Ákosnak a hit segít az X-Faktorban is – Evangélikus iskolába járt az énekes

Csordás Ákosnak a hit segít az X-Faktorban is – Evangélikus iskolába járt az énekes

Share this content.

Budapest – A mackós alkatú énekes édesanyja azt mondja, nem véletlen, hogy fia a vallásból merít erőt, hiszen kiskorától fogva istenhívőnek nevelték. Forrás: storyonline.hu, fotó: X-faktor

Az énekes számára így az is teljesen természetes volt, hogy egy Bibliát is magával hozott, amikor beköltözött az X-Faktor-házba.

„Istenfélő emberek vagyunk - magyarázta Csordás Ákos mamája, Irénke a Storynak. - A fiam evangélikus gimnáziumba járt, ahol minden reggel áhítattal indult a nap. Gyakran felkérték, hogy énekeljen a helyi templomban is. Már gyerekként is egyértelműen látszott, Ákos mennyire muzikális, hiszen szinte előbb énekelt, mint beszélt. Szerintem a fiam a neveltetésének köszönhetően tudja ilyen jól venni az akadályokat. A múltkor, amikor telefonon beszéltünk, mesélte, hogy néha bizony elég fáradt, hiszen hétről hétre rengeteget dolgoznak azon, hogy jól sikerüljön a produkció. Kétségtelen, hogy lelkileg is nagyon megviseli az egész, de ő mindig csak annyit mond, amikor kérdezem, hogy bírja: 'Hát imával, anya! Imával!'”

Címkék: X-faktor - Csordás Ákos - hit -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!