Megalakították a Robinson Crusoe Olvasó Klubot

Megalakították a Robinson Crusoe Olvasó Klubot

Share this content.

Forrás: infopapa.hu, szöveg: Kerecsényi Zoltán
Pápa – Az Elsősorban pápai Városbarát Egylet Vajda Péter Emlékprojektje keretében megalakult a „Robinson Crusoe Olvasó Klub”, Daniel Defoe születésének közelgő 360. évfordulójára.

Daniel Defoe Robinson Crusoe-ját a Pápa mellett született Vajda Péter fordította le először magyarra.

Az Egylet tizennyolc pápai és környékbeli önként jelentkező „klubtag”, felolvasó jelentkezését várja, akik az egyleti Emlékprojekt segítőivel együtt fejezetről fejezetre felolvassák a Robinson Crusoe-t egy online, az Egylet által az Internetre készítendő ún. „hangoskönyv” összeállítása céljából. A tizennyolc fejezet felosztása a jelentkezések sorrendjében zajlik.

A fejezetrészek felolvasása-rögzítése saját, otthoni számítógép vagy telefonkészülék segítségével, önállóan történik. A hangfelvételeket az összeállítás céljára, pl. MP4 formátumban, felhasználási-hozzájáruló nyilatkozat kíséretében az Egylet számára e-mail útján csatolva kell eljuttatni 2020. szeptember 13-ig. A jelentkezés 2020. augusztus 28-ig, az elsosorbanvan@gmail.com e-mail címen lehetséges.

A projekt céljáról bővebben itt olvashatnak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!