Kávézzon a Luther Kiadóban!

Kávézzon a Luther Kiadóban!

Share this content.

Forrás: Luther Kiadó
Budapest – 2020. szeptember 15-től a Luther Kiadó könyvesboltjában (Budapest, Üllői út 24.) frissen készített kávé is kapható. Az italokat kiváló minőségű brazil, 100% arabica kávéból készítjük, és közvetlenül a lefőzés előtt őröljük.

A kávék alapanyagául a kiadóban is forgalmazott Coffer kávék szolgálnak. A kávémárka két fiatal, kávészerelmes vállalkozó, az evangélikus Matus Edina, és Szabó Tímea álmának megvalósulása. A különleges kávékat már a Luther Kiadóban is élvezheti a betérő vendég.

Célunk nemcsak az evangélikus közönség megnyerése, de az utca emberének megszólítása. A hely atmoszférája és egy elfogyasztott finom kávé reméljük, mosolyt csalhat sok ember arcára. Itt mindenki megtalálhatja kedvenc kávéját, melyeket fantázianevekkel és rövid történetekkel is kiegészítettünk, így szerepel az itallapon például Espresso Evangelico vagy Cappuccino Martino is.

Várunk mindenkit szeretettel!

Hivatkozások: A Nők Lapja cikke. -
Címkék: Luther Kiadó - kávé -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!