Evangélikus iskola diákja kapta meg az ösztöndíjat

Evangélikus iskola diákja kapta meg az ösztöndíjat

Share this content.

Forrás: beol.hu, szöveg: G. P., fotó: Szente Károly
Orosháza – Idén Papp Flórián, az orosházi Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanulója kapta meg a dr. Fehér Dezső, a lovassport atyja által életre hívott Fehér-Pusztai Alapítvány ösztöndíjat. Az elismerést Csorvás díszpolgárával való egyeztetés után minden évben az intézmény egyik csorvási diákja veheti át. A díjat hagyományosan a Csorvásiak Baráti Társaságának közgyűlésén adják át.

Ördögné Fehér Eszter kuratóriumi elnök az osztályfőnökével való megbeszélés után így jellemezte Papp Flóriánt:

„Családi neveltetéséből adódóan közvetlen, őszinte és tisztelettudó fiú. Tanulmányi átlaga jó, mindig törekszik a jobb eredmény elérésére. A közössége, osztálya érdekében is sokat vállal, kiveszi a részét az osztályt érintő események megszervezéséből. Ötleteit, javaslatait elfogadják, osztálytársai is tudják, hogy számíthatnak rá. Segítőkész, nyitott, érdeklődő. Olyan tanuló, aki komolyan veszi a feladatait, és megtalálja az egyensúlyt a tanulás és a hobbija, a motorozás között.”

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!