Íme, Budapest 8+1 legjobb keresztény kávézója – Ismerted őket?

Íme, Budapest 8+1 legjobb keresztény kávézója – Ismerted őket?

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Szebenszki Noémi
A Magyarországon ismét virágzásnak induló kávékultúra eredményeképp számos igényes és hangulatos kávézó várja a mozgalmas napokból kiszakadni vágyókat. Egy csésze cappuccino mellett folytatott baráti beszélgetés, egy frissítő eszpresszó vagy egy hűsítő jegeskávé felderítheti a napunkat. Fokozhatja a kávézás élvezeti értékét, ha általa támogathatunk egy rokonszenves célt. Talán kevesen tudják, de számos keresztény kávézó üzemel, előfordulhat, hogy akár a közvetlen környezetünkben. Mitől keresztény egy kávézó? Hol találhatók, és hova mikor érdemes ellátogatni? Kávézótúránkból kiderül!

D18 Café & Bar

A D18-ba belépve nem nehéz megállapítani, hogy egy keresztény szellemiségű helyen járunk, hiszen a hely könyvesboltként is funkcionál, ahol számos ilyen témájú könyv található. A felfestett idézetek pedig kifejezik az olvasás jelentőségét – a leglátványosabb talán a Cicero-idézet: „Egy szoba könyv nélkül olyan, mint a test lélek nélkül.” A hely atmoszférája igen kifinomult. Barna és bézs színek, anyagként pedig a fa dominál. A háttérben nyugtató zongorazene szól, s ezt a békés hangulatot a könyvek jelenléte is erősíti. Az itt elfogyasztott jegeskávé nagyon finom volt, külön szimpatikus, hogy mellé keksz, illetve egy kis pohár víz is járt. A limonádét fagyasztott gyümölcsökkel és friss citrusfélékkel is ízesítették. A D18 ideális hely tanuláshoz, munkavégzéshez vagy akár kis csoportos megbeszélésekhez is. A kávézó a 6. kerületben található, könnyen megközelíthető busszal, trolival, illetve metróval is. Csodálatos hely, érdemes felkeresni!

Nyitvatartás: H–P: 08:00–18:30, Sz–V: 09:00–15:00

https://d18.hu/kavezo-es-bar/

A továbbiak itt olvashatók.

Címkék: kávézó - keresztény -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!