Adventben is belecsapnak a húrokba az evangélikus gitárosok

Adventben is belecsapnak a húrokba az evangélikus gitárosok

Share this content.

Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Budapest – Balatonszárszó – Végh Szabolcs még a tavaszi karantén ideje alatt a Facebookon megszólította az evangélikus gitárosokat és közös muzsikálásra hívta őket. A kihívás idén adventben is folytatódik.

Az Evangélikus gitárosok Facebook-csoportban tavasszal sokan éltek a kihívás adta lehetőséggel, beindultak a dalmegosztások, hónapokig áradtak a gitáros énekek. Honlapunkon mi is hírt adtunk az első lépésekről.

Végh Szabolcs most újabb kihívást talált ki, amit advent első vasárnapján indítanak el. Sokan jelentkeztek a felhívásra, előzetes beosztás szerint pedig egészen karácsonyig naponta felkerül egy dal a nyilvános csoportba, ahol jelenleg 228 tag van.

A Facebook-oldalunkon mi is megosztjuk majd a dalokat, ezzel is készülve adventre. Az evangélikus gitárosokat pedig továbbra is várják a csoport tagjai.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!