Vasárnap lesz Evangélikus magazin a Duna Televízióban!

Vasárnap lesz Evangélikus magazin a Duna Televízióban!

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Budapest – 2020. november 29-én, vasárnap a Duna Televízióban 9:40-kor kezdődik egyházunk műsora, az Evangélikus magazin. Az adást december 1-én, kedden 11 órakor a Duna World csatornán megismétlik. Szerkesztő Nagy László, rendező Horváth Tamás.

Az Evangélikus magazinban a következő témák lesznek:

Nyíregyházán megújul a Nagytemplom. Interjú dr. Kovács László Attila igazgató-lelkésszel.

Gyulán az evangélikus templomnál felállították a gyulai kolbász első nagyüzemi gyártójának, az evangélikus gyülekezet mecénásának Stéber Andrásnak a szobrát. Erről és a 2021-es Szélrózsa találkozóról szól Pápai Attila, a gyülekezet lelkésze.

Időszaki kiállítás nyílt az Evangélikus Országos Múzeumban az úrvacsora évében. Sajnos nem látogatható a járvány miatt, de mi be tudtuk mutatni – Zászkaliczky Zsuzsanna kurátort kérdeztük.

Advent első vasárnapján Reményik Sándor Kegyelem című versét Kubik Anna adja elő.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!