Tud az egyház mindenkihez szólni?

Tud az egyház mindenkihez szólni?

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
A Való Világról nyilván mindenkinek megvan a véleménye, de az már kérdés lehet, hogy az egyházak tudnának-e mit mondani egy villalakónak. A kérdés nem csak rájuk vonatkozik természetesen, hanem azokra is, akik elidegenedtek az egyháztól, annak nyelvezetétől, szokásaitól. Őket meg tudják szólítani az egyházak? Kell egyáltalán?

 

A KötőSzó blog 2020. december 2-án bemutatott live streamjének beszélgetőpartnerei voltak: Kézdi Beáta, a KötőSzó szerkesztője és az Evangélikus Élet főszerkesztője; Nagy Zoltán, evangélikus esperes, a KötőSzó rendszeres szerzője; Pongrácz Máté, evangélikus lelkész, a KötőSzón megjelenő videós adások rendszeres szereplője.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!