Az online térbe költözött idén az imahét Nagyváradon

Az online térbe költözött idén az imahét Nagyváradon

Share this content.

Forrás: erdon.ro
Nagyvárad – Idén „Maradjatok meg szeretetemben, és sok gyümölcsöt teremtek” (Jn 15, 5–9) mottóval zajlanak az alkalmak a Krisztus-hívők egységéért való ökumenikus imahéten január 17–25. között. A fizikai együttléttel járó összejövetelek elmaradnak, ezek helyett minden egyház a saját templomában vezeti le az imaalkalmakat, és online közvetítéssel buzdítja közös imára a más felekezetekhez is tartozó felebarátokat (Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor/Imádság a Krisztus-hívők egységéért Facebook-oldal).

Szerdán 17 órától a református egyház, csütörtökön 18 órától az evangélikus egyház, pénteken 18.30 órától a Messiás-hívő Zsidó Közösség, szombaton 18 órától az unitárius egyház, hétfőn 18 órától pedig a görögkatolikus egyház a virtuális házigazda.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!