Már lehet csatlakozni az idei Ars Sacra Fesztivál programjaihoz

Már lehet csatlakozni az idei Ars Sacra Fesztivál programjaihoz

Share this content.

Forrás: Magyar Kurír, Ars Sacra Fesztivál
Budapest – Az idei Ars Sacra Fesztivált a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal összehangolva rendezik meg szeptember 4-től 12-ig. Határainkon innen és túl várják az önkéntes művészi produkciók csatlakozását június 15-ig.

Az Ars Sacra Fesztivál küldetése, hogy olyan programokat kínáljon a közönség és a kongresszus résztvevői számára, melyek bepillantást engednek a hit és szakralitás világába, valamint felmutatják a zsidó-keresztény tanításból és hagyományból táplálkozó európai kultúra értékeit. Kiállítások, irodalmi estek, koncertek, filmvetítések, séták – összesen tizenegy műfajban kapcsolódhatnak a jelentkezők a rendezvénysorozathoz.

A fesztiválon való részvétel ingyenes, így olyan műsorokat várnak, amelyek ingyenesen látogathatók, illetve, a jelenlegi körülmények között fontos, hogy lehetőleg az online térben is megtekinthetők legyenek.

A határidőig beérkezett regisztrációk az országosan 40 000 példányszámban megjelenő programfüzetben is helyet kapnak. (A határidőn túl csatlakozó rendezvények csak a honlapon jelennek majd meg.)

A csatlakozásra való felhívásról ITT olvashatók részletek.

Idén a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben tartják meg az Ars Sacra Fesztivált, a hozzá kapcsolódó Ars Sacra Filmfesztivál viszont a megszokottól eltérően egy héttel később, szeptember 13-án kezdődik. Pályázati felhívását a későbbiekben hozzák nyilvánosságra.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!