Az ökumenikus imahét perselypénzét vasárnapi ételosztásra fordítják a szarvasiak

Az ökumenikus imahét perselypénzét vasárnapi ételosztásra fordítják a szarvasiak

Share this content.

Szarvas – Angyali segítség az Ótemplomból névre keresztelt akció keretén belül 2014. január 21-én negyedik alkalommal tartottak ruhaadomány osztást szarvasi rászorulóknak. Szöveg és fotó: Brachna Bernadett

Eddig több, mint 50 ember kapott meleg, téli ruhákat, cipőket. A klubtagokon kívül 15-20 fő szarvasi rászoruló vett részt az osztásokon, ők a helyi újságokból, tévéből értesültek a lehetőségről.

Az ételosztás továbbra is hatalmas sikernek örvend. A Korona Étteremtől kapott ételt már napi 40 fő fogyasztja helyben, valamint többen haza is visznek családtagjaiknak.

Lázár Zsolt esperestől megtudtuk, hogy Szarvason az ökumenikus imahét egyes alkalmain összegyűlt perselypénzt is ételosztásra fordítják majd, a vasárnapi (2014. 01. 26.) ebédet készítik belőle a rászorulóknak. Emellett továbbra is gyűjtik az adományokat, tartós élelmiszereket, illetve ruhaadományokat (főként férfi ruhaneműket, cipőket) várnak a szeretetszolgálat irodájába.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!