1%: Szórólapjaink szétosztásával támogassa a kampányt!

1%: Szórólapjaink szétosztásával támogassa a kampányt!

Share this content.

Budapest – Az Evangélikus Élet 2014. február 9-én megjelent számában az idei 1%-os kampány elindulásáról olvashattak. A február 16-án megjelenő szám középső dupla oldalán pedig az 1%-os kampány plakátja található. A plakátot ajánljuk a kampány gyülekezetekben, intézményekben való népszerűsítésére. Emellett a Luther Kiadó minden gyülekezetünkbe és (oktatási és diakóniai) intézményünkbe kipostázta ezen a héten a kampány A/3-as méretű plakátját és szórólapját is. Kérjük, hogy ezeket osszák szét az intézmények dolgozói, tanulói, szülei, a gyülekezeti tagok, azok hozzátartozói és ismerősei között.

Ha szükségük van további példányokra a szórólapból, az letölthető innen:

https://egyszazalek2014.evangelikus.hu/szorolap.html

A szórólapok egyben rendelkező nyilatkozatok is, amelyeket a perforált résznél leválasztva, a rajtuk leírt módon a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak elküldve azonnal rendelkezhetünk 1%-unkról. Minden felajánlás számít!

KÉT SZÁRNNYAL TÖBBET SEGÍTESZ

A civil szervezeteknek adott 1% mellett felajánlhatjuk adónk másik 1%-át is az egyházak társadalmi szolgálatának támogatására. Ezzel a rendelkezéssel még egyszer támogathatjuk embertársainkat! Támogassa az evangélikus egyházat adója 1%-ával!

2013-ban 61.620 érvényes felajánlás érkezett a Magyarországi Evangélikus Egyház számára, amellyel egyházunk továbbra is a harmadik legtámogatottabb egyház ma Magyarországon. Társadalmi szolgálatunkat azonban a felajánlók számának növekedésével tudjuk továbbra is biztosítani. Célunk tehát az, hogy minél több érvényes felajánlás érkezzen a Magyarországi Evangélikus Egyház javára. Ezt a célunkat el is érhetjük, ha ismerőseink, barátaink, családunk körében másoknak is ajánljuk az egy százalék felajánlásának lehetőségét. Duplázzuk meg felajánlóink számát: eddigi felajánlóink hozzanak legalább még egy plusz ajánlást! KÖSZÖNJÜK, hogy támogatja munkánkat!

Magyarországi Evangélikus Egyház, technikai szám: 0035

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!