Nagyszabású koncertet adott az In His Steps zenekar Miskolcon

Nagyszabású koncertet adott az In His Steps zenekar Miskolcon

Share this content.

Miskolc – 2012. december 20-án a Református Székház nagyterme adott otthont Miskolcon egy nagyszabású dicsőítő IHS-koncertnek. A miskolci belvárosi evangélikus gyülekezet dicsőítő zenekara és Sándor Frigyes volt egyházkerületi esperes szolgálatával telt idő nem múlt el nyomtalanul. Szöveg: Bodnár Balázs

A helyszín nem véletlen, hiszen bár ezek az alkalmak evangélikus rendezésűek, a zenekar tagjai célul tűzték ki azt, hogy a felekezetköziséget minél jobban kihasználva a lehető legtöbb gyülekezet bevonásával jöjjenek létre a koncertek. Hiszen az evangélium, az örömhír közös. Jól példázza ezt a zenekar összeállítása is, hiszen tagjai között a katolikustól a reformátuson és evangélikuson át a karizmatikus keresztényig találhatunk szolgálókat.

A koncertet nagy készülődés előzte meg, hiszen az alkalmat digitálisan rögzítették, hogy ne csak a koncertre érkezők részesülhessenek az örömhírben.  A zenekar és a segítők (operatőrök, fotográfusok és más szolgálatot végzők) már délelőtt birtokba vették a helyszínt. Istennek hála, minden rendben ment, és este már csak az volt hátra, hogy a szolgálók  együtt imádkozva kérjék a mindenható Atyát, hogy minél több embert vezessen ma el a koncertre, és minél többek szívét sikerüljön megérinteni.

19 órára a székház nagyterme szinte teljesen megtelt az érdeklődőkkel, akik között találkozhattunk rég vagy újonnan megtért keresztényekkel, de olyanokkal is, akik most hallottak először az evangéliumról és Jézus Krisztusról. Isten kegyelmének és jelenlétének köszönhetően sokakban megindult egy folyamat, amely Jézushoz vezeti őket, az igazi örömhírhez.

Ha kíváncsi a következő Örömhír koncert időpontjára, ha érdeklődik a készülő DVD iránt, ha szívesen venne részt egy ilyen könnyűzenei alkalmon a gyülekezetünkben, kérjük, keressen minket személyesen vagy kövessen minket az interneten.

Elérhetőségek:

Zenekarvezető: Bodnár Balázs

Tel.: +36704255892, e-mail: bbalays@hotmail.com

 

Címkék: IHS - zenekar - koncert - Miskolc -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!