Wroclawi-találkozó: Bibliatanulmányokkal kezdődött a második nap

Wroclawi-találkozó: Bibliatanulmányokkal kezdődött a második nap

Share this content.

Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna. Videó: Horváth-Bolla Zsuzsanna, Győri András Timótheus, Tagai Péter
Wroclaw – A 2014. július 4. és 6. között zajló közép- és kelet-európai protestáns találkozón Isten Igéje került a középpontba a második nap reggelén. Hét helyszínen, különböző nyelveken lelkészek és egyházi vezetők szolgáltak. Szolgálatukat kórusok fellépései színesítették.

Dr. Adrian Korczago lengyel lelkész, Jochen Bohl szász püspök, Martin Pietak sziléziai cseh lelkész, Katarína Hudáková szlovák lelkésznő, dr. Fabiny Tamás magyar püspök, Maryna Los ukrán lelkésznő és Barbara Heyse-Schaefer osztrák igazgató-lelkész előadásaikban a keresztény szabadság fogalmát járták körül a Galata levél versei alapján. Dr. Fabiny Tamás előadását a kaposvári gyülekezeti kórus színesítette.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!