Szélrózsa-találkozó 2014: Szárnyalás droggal – drog nélkül?

Szélrózsa-találkozó 2014: Szárnyalás droggal – drog nélkül?

Share this content.

Videó: Győri András Timótheus, fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Soltvadkert – 2014. július 17-én Szemelyácz János addiktológus, pszichoterapeuta, az Integrált Drogterápiás Közalapítvány (indit.hu) szakmai vezetője és Némethné Tóth Szilvia lelkigondozó beszélgettek a találkozó mottója nyomán.

A találkozó mottója, a Szárnyalj! erős asszociációs lehetőséget ad a repülésre, a szakmai, szellemi és spirituális értelemben vett kiteljesedés keresésére. Erre többen többféle válaszokat adhatnak, nem feltételen önsorsrontás nélkülieket. A beszélgetésben ezekre próbált valós válaszokat találni Szemelyácz János addiktológus, pszichoterapeuta, az Integrált Drogterápiás Közalapítvány (indit.hu) szakmai vezetője és Némethné Tóth Szilvia lelkigondozó. Moderátor: Mesterházy Balázs. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!