A Közel zenekar feldolgozta az Erős vár a mi Istenünket

A Közel zenekar feldolgozta az Erős vár a mi Istenünket

Share this content.

Szöveg: EHE HÖK. Fotó, videó: evangelikus.hu – Győri András Timóteus, MTVA, Heisz Flóra, Rosta Izabella, Horváth Bence, Sánta József, Horváth-Bolla Zsuzsanna.
Budapest – A Közel zenekar a reformáció 500. évfordulójára készülve feldolgozta az evangélikus himnuszt, az Erős vár a mi Istenünket. A fiatalos, lendületes parafrázis hatalmas sikert aratott az Evangélikus Hittudományi Egyetemen 2014. november 18-án megrendezett esperesi tanács nyitóáhítatán.
Az egyetem zenekara ezzel a felvétellel szeretné megköszönni rajongóik eddigi támogatását és az ötszázadik like-ot a Facebookon. 
 
A dalban közreműködött fuvolán: Sikter Panka. A videót készítette: Nagy Szabolcs.
Fotó, videó: evangelikus.hu - Győri András Timóteus, MTVA, Heisz Flóra, Rosta Izabella, Horváth Bence, Sánta József, Horváth-Bolla Zsuzsanna.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!