Házasság hete – Megtekinthetik honlapunkon a reklámfilmet!

Házasság hete – Megtekinthetik honlapunkon a reklámfilmet!

Share this content.

Budapest – Egyik legfontosabb értékünk a két ember közötti szerelmi kapcsolatot megpecsételő, a családnak keretet teremtő, e bizonytalan időkben egymás számára biztonságos hátteret nyújtó házasság. A nemzet televíziója ezért 2013. február 7–13. között egész héten át e szoros kötelékkel foglalkozik több élő műsorában, valamint játék- és dokumentumfilmjeiben. Február 13-án, a házasság világnapján pedig többrészes családbarát különkiadással, híres házaspárokkal, párvetélkedővel és izgalmas családi filmekkel várja nézőit. Az evangelikus.hu is azon lesz, hogy a hét minél több eseményéről beszámoljon. A napokban interjút közlünk majd a házasság hete házaspárjával is.

Hivatkozások: További információk. -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!