Kirchentag 2015: Első napunk – Városnézés és nyitóistentisztelet

Kirchentag 2015: Első napunk – Városnézés és nyitóistentisztelet

Share this content.

Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna, videó: Győri András Timótheus
Stuttgart – 2015. június 3. és 7. között rendezik meg a németországi Stuttgartban a Német Protestáns Egyházi Napokat, amelyen szerkesztőségünk csapata is rész vesz. Az első napon az újságírók számára biztosított városnézésnek hála sikerült megismernünk a várost és tájékozódtunk annak történelméről. Jelen voltunk a nyitó istentiszteleten, a külföldiek számára rendezett megnyitó üdvözlésen és a találkozások estéjén is. Ez utóbbi után a város igazi gyertyafényben úszott. KÉPRIPORT! VIDEÓ!

Kinntartózkodásunk alatt napi bőséges képriportokkal jelentkezünk majd a helyszínről, részletes tudósítással pedig a jövő héten számolunk be az egyes eseményekről.

Címkék: Stuttgart - Kirchentag - megnyitó -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!