Levelezőlista – kántorok, karnagyok, egyházzenészek számára

Levelezőlista – kántorok, karnagyok, egyházzenészek számára

Share this content.

Évek óta jól működik a fraterneten az evangélikus kántorok levelezőlistája, a fraternet-kantor@lutheran.hu. Szöveg: Ecsedi Zsuzsa

 

Ez a fórum alkalmas arra, hogy megosszuk egymással élményeinket, gyülekezeti tapasztalatainkat és gondjainkat; bemutassuk ötleteinket, javaslatainkat; felhívjuk a figyelmet értékes eseményekre, zenékre, egyéb anyagokra. És ami ugyanolyan fontos: hogy tudjunk egymásról, és ne mindenki magányosan bolyongjon és harcoljon a mindennapok ezernyi akadálya között.

Akinek van kedve ahhoz, hogy részt vegyen ebben a párbeszédben, küldjön egy jelentkező és bemutatkozó levelet az ezsu@lutheran.hu címre!

Legyen Isten áldása ezen a lehetőségen, hogy arra használjuk, amire való: egymás építésére és az istentisztelet szebbé tételére!

Szeretettel várunk mindenkit, aki bármilyen istentiszteleti zenei szolgálatot végez!

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!