Visszavonta az ajánlást a szülők egyesületének elnöke

Visszavonta az ajánlást a szülők egyesületének elnöke

Share this content.

Budapest – Visszavonta az erkölcstan oktatására alkalmas tanárokról szóló ajánlást a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének elnöke. Keszei Sándor ezt az ATV esti műsorában jelentette be. Forrás: MTI, inforadio.hu

Az egyesület korábban azt javasolta, hogy csak erős hivatástudattal rendelkező és feddhetetlen életmódot folytató pedagógusokat lehessen alkalmazni az erkölcstan tantárgy oktatására. 
Keszei Sándor emlékeztetett: állásfoglalásukat jogszabályok alapján, illetve a hozzájuk érkezett szülői panaszok alapján állították össze. Példaként említette, hogy a család meghatározásához a családvédelmi törvényt vették alapul, amely szerint csak egy férfi-nő házaspár, valamint a házasságból született gyermek(ek) együttélése nevezhető családnak.

Címkék: erkölcstan - oktatás - javaslat -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!