Felhívás az Evangélikus Bábfesztiválon való részvételre

Felhívás az Evangélikus Bábfesztiválon való részvételre

Share this content.

Szöveg: Koltainé Somogyi Lilla
Budapest – A Gyülekezeti és Missziói Osztály szervezésében 2016-ban is megrendezik az Evangélikus Bábfesztivált. Az alábbiakban a bábfesztivál felhívását olvashatják.

Kedves Bábcsoport Vezetők!

A Gyülekezeti és Missziói Osztály nevében szeretettel hívom fel a figyelmet arra, hogy az idei évben is meghirdetjük az Evangélikus Bábfesztivált!

Az előző évekhez képest megváltozott a jelentkezési határidő, és a fesztivál napja is előbbre került. Abban bízunk, hogy így még nem fogy el az energia, és a tanév végi hajrá sem veszi el az időt a jelenléttől!

Jelentkezési határidő: december 15.
A bábfesztivál időpontja: február 27. szombat.

A helyszín a jelentkező csoportok számától függ, ezért kérem, gondolják át, hogy az idei tanévben fel tudnak-e készülni csoportjaikkal, és minél hamarabb jelezzék számomra szándékukat!

A Bábfesztivál témája: „Áldás leszel” (1Móz 12,2)

A témaválasztás kapcsolódik a 2016-os Szélrózsához, mert reményeink szerint az elkészült színdarabokat ott is be tudják majd mutatni, ezzel is színesítve a 8-14 éves korosztálynak tervezett programokat!

Várom a mihamarabbi visszajelzéseket! Keressenek bátran, bármilyen kérdéssel!

Szeretettel:
Koltainé Somogyi Lilla
Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda
Gyülekezeti és Missziói Osztály
Gyermek és Ifjúsági referens

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!