Vadházasság helyett párbeszédben a korszellemmel

Vadházasság helyett párbeszédben a korszellemmel

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
Van egy hely, ahol bátran teszik fel neked a kérdéseket – és kompromisszumok nélkül végig is jönnek veled a válaszkeresés útján. Olyan kérdések ezek, amelyeket te is szerettél volna már föltenni, csak nem volt kinek, vagy úgy érezted, hogy ez tabu, ilyet azért mégsem illik kérdezni Istenről. Szikszai Szabi megteszi. Magának Istennek szegezi a kételyeket és a negatív érzéseket. Az Újragondoló blog szerzőjének Élethinta című kötetét ajánljuk.

Képzeld el, hogy az online térben van egy hely, ahol a bölcsesség szeretete, egy terápiás szoba megnyugtató légköre, és a vakmerő Isten-keresés egyaránt jelen van.

Egy hely, ahol találkozhatsz Heidegger, Kierkegaard, C. S. Lewis és Chesterton gondolataival, irodalmi idézetekkel, de mégsem kell butának érezned magad, ha (még) nem olvastad őket.

Egy hely, ahol őrülten és bátran tesznek fel neked kérdéseket – és kompromisszumok nélkül végig is jönnek veled a válaszkeresés útján. Olyan kérdéseket, amelyeket te is szerettél volna már föltenni, csak nem volt kinek, vagy úgy érezted, hogy ez tabu: „Ilyet azért mégsem illik kérdezni Istenről. Szikszai Szabi megteszi. Istennek szegezi a kételyeket, és a rossz érzéseket is.”

A teljes írást a blogon olvashatják el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!