Holnap kezdődik a nyár legszelídebb bulija: Palya Bea és Kardos-Horváth János exkluzív a Szélrózsáról

Holnap kezdődik a nyár legszelídebb bulija: Palya Bea és Kardos-Horváth János exkluzív a Szélrózsáról

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu
A Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozó üde színfoltnak számít a hazai fesztiválok sorában – Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere szerint is. Palya Bea pedig, a pénteki Szélrózsás koncertjén lehozza a csillagokat az égről. Nézzétek meg az idei fellépőkkel készített exkluzív videókat!

Áldás leszel! Ez a mottója a 11. Szélrózsának, amelyet idén a Mátra kempingben tartanak július 27-31. között. Holnap, a nyitó istentisztelet után Szabó Balázs lép fel, a csütörtöki sztárvendég lesz a Kaukázus.

„A Szélrózsát azért tartom egy nagyon kedves és nagyon jó kezdeményezésnek, mert ez egy olyan fesztivál a nagy fesztiválbiznisz kellős közepén, ahol nem a pénzemre kíváncsiak és nem arra, mennyire fogom szétcsapni magam. Itt szelíd emberekkel lehet találkozni, és ez a szelídség az, amire ma nagy szükség van. Aki szeretne jó zenéket és előadásokat hallgatni, jókat beszélgetni, annak ez a fesztivál nagyon jó választás” – mondta Kardos-Horváth János a Szélrózsáról. 

Az ő és a többi megszólaló videóját megtekinthetik itt.

Címkék: Szélrózsa - fellépők - videók -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!