A nyár megismételhetetlen pillanatai – Az idei Szélrózsa teológushallgató, fotós szemmel

A nyár megismételhetetlen pillanatai – Az idei Szélrózsa teológushallgató, fotós szemmel

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg és fotó: Rosta Izabella
Sárban ugrálások, mezítláb csatangolások, „megáztunk-szelfik”, megértő egymásra pillantások, átadott esernyők és esőkabátok, reggeli kávézások, éjszakába nyúló beszélgetések, aztán a lüktető hiány, mielőtt helyreáll az élet.

Esős, sáros volt az elmúlt néhány nap, a levegő pedig nehéz a fülledtségtől. Mégis, az első napok időjárása határozta meg és tette jellegzetessé az idei Szélrózsát. Hiszen ez a találkozó színes kavalkád, és tulajdonképpen idén az idő csak tovább színesítette a maga módján. Ha nincs eső és nincs sár, nincsenek sárban ugrálások sem, mezítláb csatangolások, „megáztunk-szelfik”, vagy megértő egymásra pillantások, átadott esernyők és esőkabátok, és a péksütis gumicsizma sem lesz az enyém.

El sem tudnám képzelni az idei Szélrózsát a sárban tombolás nélkül, amit a barátaimmal a barátaink koncertjén műveltünk. Egyszerűen elképesztő volt: idővel szépen bennragadtunk a magunknak vájt sárlyukakban, a helyzet a maga mozdulatlanságával együtt mégis élő és mozgó volt.

A teljes cikket a KötőSzó blogon olvashatják.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!