Vidámság és lelkiség – Angol-hittan tábort tartottak Szarvason

Vidámság és lelkiség – Angol-hittan tábort tartottak Szarvason

Share this content.

Szöveg: evangelikus.hu
Szarvas – Az Ótemplomi Evangélikus Gyülekezet szervezésében angol-hittan tábort tartottak augusztus 7-től Szarvason. Nyolc elhivatott fiatal érkezett Angliából és egy Amerikából, hogy tanítsa a gyülekezet fiataljait angolra és a hit alapjaira. A tábor képeiből válogattunk.

A megérkezés utáni első napon családi istentiszteletet és grill partit tartottak. A második napon ismerkedés, játékok vették át a terepet. A leprás és Jézus története, valamint szuper hősök adták a témát.

Harmadik napon az énektanulásé, angol sportos játékoké volt a főszerep. A nap története pedig a Jézus megógyít egy bénát Kapernaumban volt.

A negyedik napon  Jézus és a vámszedő története adta a bibliai hátteret. Este az angol önkénteseket vidám programokkal várták a gyerkeket, de volt röplabda meccs is.

Az ötödik napi igeszakasz Lukács 5,38 volt. Ebéd után az Ótemplom és a gyülekezet felfedezése következett egy különleges akadályversenyen keresztül. 

A hatodik napon volt színház, vizicsata, de elkövetkezett a táborzárás ideje is.

A hetedik nap gyulai kirándulást tartottak az angol táborvezetőknek.

Az utolsó napon pedig az Ótemplomban is elbúcsúzott mindenki.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!